Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

ДАРУЄМО СВІТУ КРАСУ!

21/04/2018

 21 квітня 2018 року в Мішково-Погорілівській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті пройшла екологічна акція «Зелена хвиля», присвячена Всесвітньому  дню  Матері-Землі – найбільшому  міжнародному екологічному святу! За підтримки компанії PepsiCo Україна та їїзаступника директора зі зв’язків з органами влади та громадськістю Валерія  Павловича Жукова та місцевого голови Ботаніна Андрія Леонідовича на подвір’ї школи-інтернату з’явилися нові зелені  деревця-красені– кипариси та черемшина. Треба відзначити, що такі спільні  екологічні акції вже стали традиційними в нашій школі. Минулого квітня  під час екологічного суботника ми також висаджували кущі троянди ,  бирючини звичайної, дерева горобини, за якими продовжуємо наглядати.

Учні , педколектив, працівники  школи-інтернату разом з батьківською громадськістю та працівниками компанії PepsiCo Україна завзято попрацювали над благоустроєм території: висаджували нові дерева, підрізали старе гілля у вже посаджених раніше, висаджували квіти на клумбах та впорядковували дитячі майданчики.

Проте лише шкільним подвір’ям  акція не обмежилась.   Шістнадцять учнів  8-11 класів разом з вчителем Гінкул Віктором Сергійовичем працювали в місцевому лісі – висаджували саджанці дуба, сливи, аличі – загалом 150 дерев.

Саме практична спільна справа допомагає зрозуміти важливість  збереження природної спадщини, підвищує  рівень  екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення берегти природу рідної землі.

Всі учасники  отримали велике задоволення від результатів своєї праці та сподівання на те,  що згодом милуватимуться чудовим краєвидом.

 

 

Всі новини →