Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Газета ОБХТ «Країна Творчості» - переможець Міжнародного конкурсу шкільних медіа

29/04/2018

 27 квітня вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» (керівник Василенко І.А.) на Міжнародному конкурсі шкільних медіа вибороли головну нагороду – Диплом переможця в номінації «Краще медіа ХХІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа».

Міжнародний конкурс шкільних медіа – найважливіша подія шкільних медіа в Україні, яка щороку проходить у Миколаєві. У конкурсі беруть участь газети, теле -, фото - , радіорепортажі загальноосвітніх, позашкільних та професійно-навчальних закладів з України та інших країн світу.

Організаторами конкурсу є Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Цього року для участі в конкурсі було подано 2032 роботи, серед яких газета обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради (директор Щукіна Л.В.) визнана найкращою. Керівник гуртка Ірина Анатоліївна Василенко нагороджена Грамотою Національної Академії педагогічних наук України за творчі здобутки у розвитку позашкільної роботи і дитячої творчості.

Газета «Країна Творчості» народилася у 2012 році, два роки поспіль ставала переможницею конкурсу в різних номінаціях. Випускають газету вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики», які взяли активну участь у заходах Х Міжнародного юнкорівського зльоту «Засоби масових комунікацій сьогодні і завтра», що проходив у рамках конкурсу. Юнкори ОБХТ зустрілися з представниками Миколаївської обласної ради та міської ради, відвідали майстер-клас «Етика. Безпека. Солідарність», були присутні на презентації наземної рятувальної техніки, екскурсіях, ток-шоу «Телевізійний прес-клуб з Глібом Головченко». 

Вітаємо!

 

Всі новини →