Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»- «Почуй світ!»

24/04/2018

«Нести радість людям, бути уважними, все робити від чистого серця, поліпшувати життя оточуючих людей – головні завдання волонтерів.

У квітні 2018 року  волонтери Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка Зіменко Богдана, Шніт Богдан, Спасенко Анастасія та Петренко Вадим були активними  учасниками - волонтерами  ХІІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»-«Почуй світ!». Цього року акція проводилася, з метою закупівлі медичного обладнання для дітей з вадами слуху.  

У закладах загальної середньої освіти були проведені загальношкільні лінійки, благодійні ярмарки, турніри, виставки. В ході акції волонтерами зібрано 8728 грн. 55 коп. ( вісім тисяч сімсот двадцять вісім грн. 55 коп.)

Учнівським та педагогічним колективам закладів освіти району були вручені подяки від голови Правління ВБФ «Серце до серця» Яни Сидор за участь у проведенні ХІІІ Всеукраїнської акції «Серце до серця» та розвиток благодійності в Україні, за оптимізм та віру в добру справу, за доброту та безкорисливість, за щирість вчинків до людей, що потребують  допомоги.

Щиро дякуємо усіх небайдужих, хто підтримав цю акцію!

 

Всі новини →