Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено практико-презентаційний семінар «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».

24/04/2018

 24 квітня 2018 року Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти на базі Миколаївського Науково-методичного центру управління освіти Миколаївської міської ради проведено практико-презентаційний семінар «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».

Мета семінару полягала в тому, щоб сформувати в учасників чітке уявлення про особливості організації та здійснення профілактичної роботи в закладах освіти щодо питань безпечної міграції та попередження торгівлі людьми.

У ході засідання педагогічні працівники проаналізували доцільність та актуальність упровадження програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» у закладах освіти Миколаївської області,  опрацювали практичні вправи за чотирма блоками програми («Ставлення до себе», «Ставлення до інших», «Ставлення до діяльності», «Ставлення до навколишнього світу»), ознайомились із друкованими посібниками програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» та іграми («Галопом по Європам», «Рожеві окуляри»), що надані Українським фондом «Благополуччя дітей».

Після завершення семінару учасники отримали буклети, доступ до електронних версій інформаційно-методичних матеріалів програми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» та методичну підтримку щодо її реалізації.

У заході взяли участь заступники директорів із виховної роботи та працівники психологічної служби системи освіти Миколаївської області .

Всі новини →