Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вітаємо творчі колекти Миколаївщини з високим визнанням!

04/04/2018

 Відповідно до наказу Міністерства освіти  і  науки України  від 30.03.2018 № 295 «Про присвоєння та підтвердження почесних звань «Зразковий художній колектив» і «Народний художній колектив», на підставі рішення експертної комісії з питань присвоєння, підтвердження, зняття почесних звань учнівським, студентським і педагогічним творчим колективам, що діють у навчальних закладах системи освіти України, за високу виконавську майстерність творчих колективів, художній рівень репертуару, активну участь у справі відродження та примноження надбань національної культури та художньої спадщини українського народу:

- присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив» гуртку образотворчого мистецтва «Натхнення» (керівник Коляда Т.П.) Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району м. Миколаїв;

- підтверджено почесне звання «Зразковий художній колектив» «Зразковому художньому колективу» гуртку «Мальви» (керівник Кореновська І.Г.) Палацу творчості учнів м. Миколаїв.

Щиро вітаємо творчі колективи з високим визнанням!

Ваші творчі досягнення довели, що таланти Миколаївщини невичерпні.

Зичимо подальшого зростання, піднесення в роботі, творчого натхнення, здоров’я кожному учаснику, здійснення мрій та планів, життєвої енергії, рясних оплесків та вдячності шанувальників вашого таланту!

 

Всі новини →