Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни «Плодівництво» в умовах ТОВ «Юг-Агропродукт»

12/04/2018

В Україні намітилася позитивна тенденція до закладання садів промислового значення. До цього процесу активно долучаються підприємці Миколаївської області, які впроваджують у виробництво найсучасніші технології та досягнення не лише вітчизняної, а й світової науки.

У межах співробітництва з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) для здобувачів вищої освіти IV курсу факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету було проведено практичне заняття з навчальної дисципліни «Плодівництво» в умовах ТОВ «Юг-Агропродукт» Вітовського району Миколаївської області.

Під час практичного заняття здобувачі вищої освіти ознайомилися з сучасними технологіями вирощування персика, сливи та черешні. Своїм досвідом у вирощуванні цих плодових культур поділився головний агроном підприємства – Сторчак Олександра Григорівна. Разом із професором Самойленком Миколою Олександровичем було проведено «майстер-клас» із обрізування плодових дерев. У ході заняття були  надані  консультації  з  питань виробничого процесу та  ведення господарської діяльності підприємства.

Дякуємо за надану можливість отримати практичні знання в умовах виробництва ректорові Миколаївського національного аграрного університету В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну  та за фінансову підтримку заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Олександровичу Терновському.

 

Всі новини →