Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Команди Миколаївської області отримали високі нагороди на Всеукраїнському фестивалі з робототехніки «FIRST LEGO League Junior»

15/04/2018

 14 та 15 квітня у Києві відбувся другий Всеукраїнський фестиваль «ROBOfirst – більше ніж роботи». Під час фестивалю проходили два найбільші світові конкурси з робототехніки: Всеукраїнський чемпіонат FIRST LEGO League для дітей 10-16 років та  Всеукраїнський фестиваль FIRST LEGO LeagueJunior для дітей 6-10 років. Понад 1000 конкурсантів з усієї України за допомогою робототехніки вирішували проблеми води на Землі в рамках глобального міжнародного проекту «Вода і людина». 

У фестивалі взяли участь команди Миколаївської області - Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району м. Миколаєва  «I WILL»  (керівник Мосіна О.П.) у складі: Ільїн Тимур, Озаринський Іван, Ніколенко Дмитро, Майданський Денис, Майданський Данііл, Слюсаренко Богдан  і  Снігурівської ЗОШ №2 (керівник Сергій Чолак)  у складі : Євгеній Гальович, Дмитро Олєхов, Кирил Ткаченко, Влад Шимко та вихованець дошкільної ланки Промінського НВК Демір Чолак.

Обидві команди  нагороджені  золотими  медалями.

Миколаївщина  пишається  юними  робототехніками!

Вітаємо  переможців і керівників!  Бажаємо нових творчих звершень!

 

Всі новини →