Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Відбулася зустріч учнів Мішково-Погорілівської санаторної школи-інтернату з чемпіоном Олімпійських ігор Олександром Абраменком

17/04/2018

 17 квітня в Мішково-Погорілівській санаторній школі-інтернаті відбулася зустріч учнів з чемпіоном ХХIII зимових Олімпійських ігор з фрістайлу Олександром Абраменком , старшим тренером національної збірної команди України з фрістайлу, заслуженим тренером України Максимом Нескоромним, головою федерації фрістайлу Наталією Нескоромною та їх синами – Єгором та Тимофієм.

Олександр Абраменко розповідав дітям про змагання на Олімпійських іграх в Пхьончхані, ділився своїми враженнями від перемоги й подальшими планами.А ще цікаво було почути розповіді гостя про дитинство та шкільні роки, про батьків та їх роль у спортивній кар’єрі Олександра.

Тренер  Максим Нескоромний  також з радістю й гордістю розповідав про Олександра, його міцний та твердий характер, й високо оцінив волю спортсмена до перемоги. Максим дав настанови й поради учням щодо досягнення поставленої мети в спорті, навчанні та житті в цілому. А ще ми дізналися, що сини Максима, Тимофій та Єгор, також мріють стати олімпійськими чемпіонами та відповідально тренуються.

Учні задавали багато запитань олімпійському чемпіону та його тренеру.

Автор найцікавішого запитання отримав приз із рук самого чемпіона.

Олександр Абраменко вручив  нагороди збірній команді  школи-інтернату з волейболу, яка посіла II місце у обласних змаганнях серед шкіл-інтернатів .

Наприкінці зустрічі  діти мали змогу отримали автограф олімпійського чемпіона та зробити фото напам’ять.

 

Всі новини →