Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

ЛІДЕР УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ!

20/04/2018

 На виконання розпорядження голови Миколаївської обласної державної адміністрації  від 27.02.2018 № 48-р «Про оголошення 2018 року Роком освіти в Миколаївській області» 20 квітня 2018 року обласним Будинком художньої творчості Миколаївської обласної ради проведено обласний конкурс на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року».

Організатори конкурсу, департамент освіти і науки Миколаївської  облдержадміністрації та обласний Будинок художньої творчості Миколаївської обласної ради, ставили за мету привернення уваги громадськості до проблем виховання і соціалізації особистості, визначення виховного та розвиваючого потенціалу, участі учнів у процесі прийняття рішень на рівні району, міста, об’єднаної територіальної громади, області, виявлення та розвитку лідерського, організаторського та інтелектуально-творчого потенціалу підлітків, активізації інноваційної діяльності учнівської молоді, оптимізації форм і методів роботи з лідерами учнівського самоврядування, педагогами та батьками, сприяння розвитку молодіжного лідерського руху в області, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування.

Участь у конкурсі взяли 17 лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти м.   Вознесенськ,  м. Очаків, м. Первомайськ, Арбузинського, Березанського, Березнегуватського, Братського, Вітовського, Вознесенського, Врадіївського, Єланецького, Кривоозерського, Миколаївського,   Новоодеського,       Снігурівського   районів,    Веселинівської    селищної    ради Веселинівського району  та Нечаянської сільської ради Миколаївського району.

Учасників конкурсу привітала депутат Миколаївської обласної ради, голова комісії з питань освіти науки молоді та спорту Іванова Надія Валеріївна.

Програмою конкурсу передбачено проведення п’яти конкурсних завдань:  «Сценарій цікавого збору органу учнівського самоврядування»; «Долю рідного краю пише кожен із нас»; «Фактор успіху»;  «Ти-мені, я-тобі»; «Крок за кроком: від виборів – до стратегії дій».

За результатами конкурсу визначено переможців:

І місце - Лобода Софія, учениця 9 класу Новоодеської гуманітарної гімназії Новоодеської районної ради;

ІІ місце - Рябенький Максим, учень 11 класу Первомайської ЗОШ  І-ІІІ ступенів № 9 Первомайської міської ради;

ІІІ місце - Константинова Анастасія, учениця 11 класу Очаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 імені П.П.Шмідта Очаківської міської ради.

Переможців та учасників конкурсу «Лідер року» нагороджено дипломами департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та подарунками.

 

Всі новини →