Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Юні IT таланти Миколаївщини стали переможцями Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «ІTalent»

21/04/2018

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.01.2018 №12 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2018 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)» 21 квітня 2018 року Українським державним центром позашкільної освіти спільно з МГО «Київський Інтелект Клуб» був проведений фінальний (очний) тур Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «ІTalent».

У фіналі 77 юних IT талантів презентували свої рішення, а всього у конкурсі брали участь більше 5000 учасників з 24 областей України.

Миколаївську область представляли вихованці Миколаївського Будинку  творчості дітей та юнацтва Інгульського району.

Пишаємось і вітаємо Будинок творчості дітей та юнацтва Інгульського району м. Миколаїв, адже вихованці гуртка «Основи візуального програмування» здобули у фіналі три з чотирьох нагород в номінації "Scrаtch", окрім цього, ще дві роботи нагороджені спеціальними відзнаками: 

Зайко Аріна – І місце

Зеленя Денис – ІІ місце

Сапожник Ірина – ІІІ місце

Маметова Уляна - відзнака "За цілісну концепцію гри"

Сапожник Євген - відзнака "За кращу ідею для гри"

 

Вітаємо  переможців і керівників  Мосіну О.П., Мосіна С.Ю  бажаємо  успіхів,  нових творчих  звершень й  високих перемог! 

Всі новини →