Головна | Оголошення | Новини | Нормативно-правова база | АКТУАЛЬНО | Доступ до публічної інформації | Звернення громадян |
21/05/2025
Педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області, які готують кваліфікованих працівників за професією «Кондитер», підвищили свою майстерність на базі навчально-практичного центру Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу.
Навчання було організовано за сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки уряду Данії.
21 особа з числа педагогічних працівників ознайомилась з основними аспектами організації робочого місця, характеристиками обладнання, інвентарем, інструментами й посудом, що використовуються у виробництві кондитерських виробів. Особливу увагу приділено вимогам охорони праці та санітарним нормам згідно з НАССР.
Учасники, працюючи в групах, виготовили чизкейки «Манго-шоколад», «Вишня-мак», «Снікерс», «Смородина-манго-маракуя», «Ескімо» та полуничний чизкейк. Також опанували приготування малинового тарту, тартів «Тирамісу», полуничного, «Баноффі», шоколадного та «Лайм-базилік».
Результат – 12 різноманітних десертів.
Набуті професійні компетентності сприятимуть оновленню підходів до реалізації змісту освіти та забезпечення її якості.