Головна | Оголошення | Новини | Нормативно-правова база | АКТУАЛЬНО | Доступ до публічної інформації | Звернення громадян |
18/12/2024
Із метою виконання Стратегічної цілі № 3 Операційного плану заходів з реалізації у 2023-2024 роках Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року відбувся ІІ-ий практичний етап навчання тренерів кулінарних хабів з числа майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області (далі – ЗП(ПТ)О), організований департаментом освіти і науки Миколаївської облвійськадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області. Навчання проведене на базі Казанківського професійного аграрного ліцею майстром виробничого навчання Чегодар Тетяною Анатоліївною, яка пройшла практичну підготовку від провідних кулінарних експертів України.
Майстри виробничого навчання ознайомилися із сучасними підходами до організації здорового харчування, обговорили важливість формування корисних харчових звичок у дітей і дорослих. Тетяна Анатоліївна з використанням стандартного та сучасного обладнання продемонструвала практичні вправи з приготування страв, які відповідають новим стандартам і вимогам реформи шкільного харчування.
Відповідно до вимог ІІ-ого практичного етапу навчання кожна учасниця приготувала 10 страв, які пропонуються для шкільного харчування.