Головна | Оголошення | Новини | Нормативно-правова база | АКТУАЛЬНО | Доступ до публічної інформації | Звернення громадян |
16/12/2024
На виконання Стратегічної цілі № 3 Операційного плану заходів з реалізації у 2023 – 2024 роках Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року, з метою підготовки тренерів кулінарних хабів з числа майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти, організації та проведення ІІ практичного етапу навчання 12 грудня 2024 року департаментом освіти і науки Миколаївської облвійськадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області проведена нарада з керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, педагогічні працівники яких залучені до навчання.
Присутні визначилися з базою та датою проведення практичного етапу, обговорили питання щодо закупівлі продуктів для приготування страв, забезпечення проїзду майстрів виробничого навчання до місця проведення заходу, фото й відеофіксації процесу навчання.
Бажаємо успіху педагогам в опануванні навчального курсу, отриманні сертифікатів та набутті статусу тренера кулінарного хабу.