Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Завершено Всеукраїнський челендж «Топ-3 здобутки нашого куреня»

16/10/2024

З 25 вересня по 5 жовтня 2024 року Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді проводився Всеукраїнський челендж «Топ-3 здобутки  нашого куреня», присвячений Дню Захисників і Захисниць України.

У заході взяли участь понад 200 осередків Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») зі всієї України. Активно долучились до Челенджу і козачата, джури, молоді козаки Миколаївщини – представники зареєстрованих куренів Комунального закладу «Очаківський ліцей» (виховник Череватенко О.Д.), Бузького ліцею Бузької сільської ради (виховник Топилін В.М.), Чорноморської загальноосвітньої школи I-III ступенів Чорноморської сільської ради (виховник Хомина О.В.), Зеленоярського ліцею з початковою школою та гімназією Веснянської сільської ради (виховник Дудчик Н.М.), Шевченківського ліцею Шевченківської сільської ради (виховник Фроюк Т.В.).

Юнаки та дівчата через Facebook поділилися своїми досягненнями за рік: благодійною і волонтерською допомогою військовослужбовцям Сил оборони України та внутрішньо переміщеним особам, організацією різноманітних акцій, а також участю в національно- та військово-патріотичних заходах і змаганнях, зокрема – місцевих та обласних етапах Гри «Джура». Наша молодь соціально активна, патріотично налаштована, системно і плідно працює над власним самовдосконаленням, кожному є що показати. Важливо відзначити, що юні джури постійно підтримують зв'язок із захисниками, активно опановують нові знання та вдосконалюють військово-прикладні навички.

Дякуємо джурам та їх виховникам за участь!

Бажаємо успіху у подальшій діяльності!

Всі новини →