Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

ОБЛАСНА СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН МИКОЛАЇВЩИНИ - 2024 «Конференція-тренінг педагогічних працівників Миколаївщини 2024: зміцнення психологічного благополуччя фахівців»

27/08/2024

27 СЕРПНЯ 2024 РОКУ відбулась пленарна частина в рамках конференції-тренінгу педагогічних працівників Миколаївщини 2024. Учасники конференції обговорили стратегічні напрямки та  вплив кризових ситуацій під час війни на розвиток освіти в області, визначили важливі аспекти щодо підтримки психічного та емоційного здоров’я педагогів.

Під час конференції директорка департаменту освіти та науки Миколаївської ОВА  Алла Веліховська підвела підсумки минулого досить непростого року та зосередила увагу присутніх на головних завданнях у 2024/2025 навчальному році.

Директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Василь Шуляр звернув увагу на те, що професійне навчання, розвиток кар'єри і самоосвіта педагога є основними шляхами професійного розвитку та принципово нового способу життєдіяльності вчителя - творчої самореалізації в професії, яка дає змогу виявити свої індивідуальні і професійні можливості педагогів, що особливо важливо в кризових ситуаціях.

Начальник управління Державної служби якості освіти у Миколаївській області Тетяна Голубченко презентувала результати дослідження якості освітньої діяльності закладів освіти Миколаївської області наголосивши на основних ризиках і викликах освіти в умовах війни та готовність до освітньої реформи.

Нагороджено відомчими відзнаками кращих освітян області.

Щиро дякуємо Миколаївській ОВА, обласній раді та представникам ЮНІСЕФ за підтримку у проведенні заходу.

ДЯКУЄМО ЗСУ ЗА МОЖЛИВІСТЬ ПРАЦЮВАТИ ЗАРАДИ ОСВІТИ НАШИХ ДІТЕЙ! 
 
 

Всі новини →