Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Зустрічаємо державні свята творчо!

23/08/2024

 23 серпня До Дня Прапора та Дня Незалежності України  в обласному Будинку художньої творчості відбулась «Творча майстерня», яка об'єднала вихованців закладу та гостей у творчій атмосфері. Головними подіями дня стали майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва, де діти мали можливість власноруч створити унікальні вироби в різноманітних техніках (аплікація, ліплення, браслети зі стрічок). Майстер-класи проводили керівники гуртків декоративно-ужиткового відділу ОБХТ. Також до майстер-класів долучились і педагоги¸ які теж створили власні аплікації та браслети в рамках заходу.

Родзинкою «Творчої майстерні» стала виставка робіт, яка включала в себе результати творчих проєктів вихованців ОБХТ за попередні роки. Діти та педагоги з цікавістю розглядали витвори мистецтва. Усі охочі могли оцінити творчі здібності та креативність молодих митців, а також надихнутися на власні мистецькі звершення.

Захід став справжнім святом творчості та національної гордості, підкреслюючи значущість українських традицій та незалежності нашої держави.

 

 

 

 

 

 

Всі новини →