Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!»

09/07/2024

 Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон) Національне агентство є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, який відповідає за формування антикорупційної політики та запобігання корупції.

Зокрема, одними з основних напрямів діяльності Національного агентства є навчальний та просвітницький компоненти. Так, до повноважень Національного агентства, серед іншого, належить надання методичної та консультаційної допомоги з питань застосування актів законодавства з етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб.
Враховуючи зазначене, Національне агентство актуалізувало онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!» на навчальній платформі Study.NAZK з урахуванням законодавчих змін. Курс призначений для осіб, вказаних у ч. 1 ст. 3 Закону.
В курсі слухачам пропонується розглянути такі питання: Що таке конфлікт інтересів?
Як запобігти виникненню конфлікту інтересів?
Як врегулювати конфлікт інтересів?
Як запобігти іншим потенційним порушенням?
Яка відповідальність передбачена за порушення вимог запобігання та врегулювання конфлікту інтересів?
Загальна тривалість курсу – шість годин. Після проходження курсу кожен слухач зможе перевірити рівень засвоєних ним знань шляхом тестування. Також є можливість отримати сертифікат по закінченню навчання. Курс можна проходити у будь-який зручний час з комп’ютера або смартфона, для цього потрібна лише реєстрація на платформі Study.NAZK.
Онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!» доступний за посиланням:
study.nazk.gov.ua/courses/course-v1:NAZK+ki002+2022-09/about/
 

Всі новини →