Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу навчальної літератури туристсько-краєзнавчого напряму!

26/06/2024

Вітаємо Трощенка Володимира Олександровича, Гладку Олену Володимирівну, методистів Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства  учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) – переможців І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів освіти у 2024 році!

Відповідно до рішення експертної комісії конкурсу та наказу департаменту освіти і науки Миколаївської  обласної державної адміністрації від 19.06.2024 р. № 158 «Про підсумки І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів освіти у 2024 році» методисти МОЦНПВТК УМ посіли перше місце в категорії «Навчальна література», туристсько-краєзнавчий напрям (туристсько-спортивний профіль).

Варто зазначити, що методичний посібник для закладів позашкільної освіти «64 завдання з тактики пішохідного туризму» пройшов ґрунтовну апробацію та вже упродовж кількох років використовується педагогами-позашкільниками з різних куточків України як під час дистанційного навчання, так і у ході організації роботи туристських гуртків у режимі офлайн.

Вітаємо Володимира Олександровича та Олену Володимирівну із творчим успіхом та бажаємо перемоги на наступному етапі конкурсу!

Всі новини →