Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Кращі з кращих у спортивному туризмі

18/06/2024

Упродовж 2023 – 2024 н.р. Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) в режимі онлайн проводилась відкрита Першість зі спортивного туризму (далі – Першість). До змагань долучились 166 учасників з Миколаївської (МОЦНПВТК УМ, м. Вознесенська та Нового Бугу, Галицинівської, Казанківської, Ольшанської та Шевченківської територіальних громад), Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Сумської, Херсонської, Хмельницької областей і м. Барселона (Іспанія).

Кваліфікований склад Головної суддівської колегії, очолюваної методистом МОЦНПВТК УМ Трошенком Володимиром Олександровичем, запропонував випробування, долаючи які юні спортсмени-туристи демонстрували не лише знання і вміння, набуті на заняттях гуртків, але і власну винахідливість, а подекуди – творчість.

Уже другий рік поспіль Першість проходить у форматі трьох самостійних кубків - Кубку з техніки і тактики (заступник Головного судді – Колеснікова Марія Олександрівна), Кубку з кіберорієнтування (заступник Головного судді – Гладка Олена Володимирівна) та Кубку з туристської майстерності (заступник Головного судді – Мартинова Дар’я Борисівна). Змагання відбувались у двох вікових групах, окремо серед хлопців і серед дівчат. Здобутки учасників у кожному з Кубків поповнювали їх загальну скарбничку і, у підсумку, визначили результат.

У молодшій віковій групі констатуємо повний тріумф вихованців Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості (далі – Вознесенський МЦДЮТ) (тренери: Носков І.П., Костюков О.С.). Переможцями і призерами стали:

серед хлопців

1 місце - Костюков Костянтин;

2 місце - Носков Олександр;

3 місце - Панчул Ілля;

серед дівчат:

1 місце - Філинюк Поліна;

2 місце - Івон Аліса;

3 місце - Ярмошевич Юлія.

У старшій віковій групі серед хлопців переможцем за підсумками напруженої і цікавої боротьби став Пугачевський Дмитро (Вознесенський МЦДЮТ - МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.). Срібна нагорода дісталась Гордійчуку Кирилу (Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.). На третьому місці – Яланський Андрій (Вознесенський МЦДЮТ - МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.).

Серед дівчат, традиційно для цього навчального року, перемогу святкували представниці Вознесенщини Бабенко Єлизавета (І місце) та Соловйова Валерія (ІІ місце) (Вознесенський МЦДЮТ - МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.). Замикає трійку призерів Кричевська Діана (МОЦНПВТК УМ, тренер Колеснікова М.О.).

Вітаємо переможців та призерів відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму 2023 – 2024 н.р.! Усім учасникам бажаємо подальших успіхів і спортивного зростання, та чудових літніх канікул!

Дякуємо Збройним Силам України за кожен день нашого життя! То ж, живемо, змагаємось, перемагаємо, мандруємо і допомагаємо наблизити нашу найважливішу Перемогу!

Всі новини →