Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вітаємо переможців і призерів Кубку з техніки та тактики відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму!

14/06/2024

Методистами Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) підведено підсумки  Кубку з техніки та тактики відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму (далі – Кубок).

Усього у різних змаганнях Кубку взяло участь 126 учасників з МОЦНПВТК УМ, Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості (далі – Вознесенський МЦДЮТ),  учні (вихованці) закладів освіти Новобузької, Галицинівської, Казанківської, Ольшанської та Шевченківської громад Миколаївської області, представники Запорізької, Кіровоградської, Сумської і Херсонської областей і м. Барселона (Іспанія).

Цього року Кубок включав чотири дистанції: два етапи тактики, в`язання вузлів та змагання на швидкість. Кубок з техніки і тактики методисти і керівники гуртків МОЦНПВТК УМ (Трощенко В.О., Колеснікова М.О., Мартинова Д.Б., Гладка О.В.) вважають найважливішим, позаяк він дозволяє перевірити технічну, і, головне, тактичну підготовку учасників. А ще він для організаторів найцікавіший, адже змушує їх до постійного саморозвитку –  розробляти нові завдання, над якими не лише м`язам, але й мозку учасників доводиться добре покорпіти.

Отже, вітаємо переможців і призерів Кубку з техніки та тактики відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму (особливо тішить, що усі вони – вихованці закладів освіти Миколаївщини)!

У молодшій групі весь п'єдестал пошани у хлопців і дівчат зайняли вихованці гуртків Вознесенського МЦДЮТ (тренери: Носков І.П., Костюков О.С.):

1 місце - Костюков Костянтин і Гулордава Ася;

2 місце - Добриця Олексій і Ананенко Олександра;

3 місце - Носков Олександр і Івон Аліса.

У старшій віковій групі серед хлопців перемогу здобув  Яланський Андрій (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.). На другому місці – Зубець Костянтин (МОЦНПВТК УМ, тренери: Колеснікова М.О., Лисунець О.С.). Замикає трійку призерів Пугачевський Дмитро (Вознесенський МЦДЮТ - МОЦНПВТК УМ тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.).

Серед дівчат старшої вікової групи золоту нагороду здобула Беспояско Вікторія (Галицинівська ТГ, тренер Безпалий М.А.). Срібло виборола  Соловйова Валерія (Вознесенський МЦДЮТ - МОЦНПВТК УМ тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.), а бронзу – Гончаренко Анна (МОЦНПВТК УМ, тренер Колеснікова М.О.).

 Дякуємо усім учасникам за старанність і наполегливість, а переможцям і призерам – за цікаву боротьбу!

Дякуємо тренерам й адміністрації закладів освіти за підтримку юних спортсменів-туристів і створення умов для їхнього розвитку!

Дякуємо Збройним Силам України за кожен новий день! 

Всі новини →