Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Визначились володарі Кубку з туристської майстерності відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму

12/06/2024

Упродовж 2023 – 2024 н.р. Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання (далі – МОЦНПВТК УМ) в режимі онлайн в рамках відкритої Першості зі спортивного туризму проводився Кубок з туристської майстерності. Враховуючи відсутність можливості проведення заходів в режимі офлайн, довготривалі змагання такої форми проводяться МОЦНПВТК УМ уже другий рік поспіль.

Цього року Кубок включав у себе три етапи: «Топографія та основи орієнтування», «Надання першої медичної допомоги» і «Види туризму», змагання на яких відбувались у двох вікових групах, окремо серед хлопців і дівчат. У них взяли участь 131 юний спортсмен-турист з МОЦНПВТК УМ, міст Вознесенська та Нового Бугу, Галицинівської, Казанківської, Ольшанської і Шевченківської територіальних громад Миколаївської області, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Сумської, Херсонської та Хмельницької областей і м. Барселона (Іспанія).

За підсумками трьох етапів у старшій віковій групі п’єдестал пошани як у хлопців, так і у дівчат вибороли представники Миколаївщини: на найвищій сходинці –  Гордійчук Кирил (Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.) і Годя Анастасія (Вознесенський МЦДЮТ - МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І. П., Костюков О.С., Гладка О.В.); друге місце вибороли Пугачевський Дмитро (Вознесенський МЦДЮТ - МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І. П., Костюков О.С., Гладка О.В.) та Кричевська Діана (МОЦНПВТК УМ, тренер Колеснікова М.О.), а на третьому –  Зубець Костянтин (МОЦНПВТК УМ, тренери: Колеснікова М.О., Лисунець О.С.) і Пащенко Анна (Ольшанська ТГ, тренер Пащенко О.О.).

А от у молодшій віковій групі серед призерів лише один представник Миколаївської області – Костюков Костянтин, вихованець Вознесенського МЦДЮТ (тренери: Носков І. П., Костюков О.С.), який виборов третє місце серед хлопців (у дівчат такий же здобуток має Іваницька Валерія з Сумської області (тренер Федченко Т.М.)). Перемогу ж святкували представники Сумщини (Булах Артем, тренер Федченко Т. М.) і Кіровоградщини (Лимаренко Вікторія, тренер Кімбірська Н.В.). На другій сходинці п’єдесталу розташувались вихованці із Запоріжжя Кліменко Віталій і Гузенко Вікторія (тренер Микалюк С.М.).

Дякуємо всім учасникам і тренерам за підтримку традицій спортивного туризму!

Вітаємо переможців і призерів Кубку з туристської майстерності відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму!

Тренуємось, навчаємось, розвиваємось!

Невпинно дякуємо Збройним Силам України! Віримо у Перемогу!

Всі новини →