Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Здобувачі освіти Вищого професійного училища № 21 м. Миколаєва здобули бронзову нагороду у Світовому фіналі Міжнародного конкурсу комп'ютерних проєктів Infomatrix 2024

05/06/2024

З 31 травня по 04 червня 2024 року у м. Бухарест (Румунія) відбувся  Світовий фінал Міжнародного конкурсу комп'ютерних проєктів Infomatrix 2024, у якому взяли участь здобувачі освіти Вищого професійного училища            № 21 м. Миколаєва Гаркуша Софія та Скрипник Микита (у категорії "Комп'ютерне мистецтво") з проєктом «ReVival» та здобули бронзову нагороду.

«ReVival» («Відродження») - це проєкт про відродження та популяризацію Таврійського розпису, що був віднайдений на Кінбурнській косі Миколаївської області про красу та багатство рідного краю, про те, що поєднання історії, традицій, культури, ІТ-технологій та мистецтва може бути сучасним та глибоким, технологічним та творчим, унікальним та практичним.

Були створені арти, а також розроблено лінійку сувенірної продукції: чашки, блокноти, значки, магніти, календарики, печиво та вишивка на одязі з розписом. Керівники прєкту: Цимбалиста Марина Іванівна, Білецька Олена Іванівна, Рибак Володимир Петрович.

 

Всі новини →