Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Янголята поряд з нами

04/06/2024

 4 червня в Україні проходить акція «Голоси дітей», яку ініціювала перша леді України. В рамках акції Олена Зеленська закликала вішати на дерева дзвіночки, щоб вшанувати пам’ять маленьких українців, які загинули внаслідок російської агресії. Миколаївщина також постраждала від країни-агресора. З початку повномасштабного вторгнення на Миколаївщини загинуло 20 дітей, поранені 94. Ми не маємо права забувати жодну жертву, ми повинні берегти світлу пам'ять про кожну дитину.

  Сьогодні  департамент освіти і науки облвійськадміністрації провів  акцію памяті  «Голоси дітей»,  до якої долучилися небайдужі миколаївці й вшанували пам'ять маленьких українців, чиє життя забрала війна. До заходу також долучилися начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім разом зі своєю дружиною та сином, заступник начальника Миколаївської ОВА Олександр Трайтлі.

  У рамках акції присутні розвісили на деревах янголят з дзвіночками, які символізують голоси вбитих дітей.

   Ми пам’ятаємо їх, і в цій пам’яті живе надія. Надія на те, що вони завжди будуть з нами, у наших серцях. Нехай їхні душі знайдуть спокій, а наші серця знайдуть силу продовжувати жити, пам’ятаючи про них. Правда завжди перемагає, а зло буде покаране. Тож продовжуймо жити з пам’яттю про янголят і зі світлою надією на майбутнє. Слава Україні! Разом до Перемоги!

Всі новини →