Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Визначено переможців заходів # Джура_Миколаїв_2024 (старша вікова група)

03/06/2024

Підведено підсумки заходів в рамках обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у старшій  трьох віковій групі, організованих Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

У цьому році в змаганнях взяли участь 8 роїв старшої вікової групи –  «Січ» Березнегуватського ліцею Березнегуватської селищної ради, «Степові соколи» Зеленоярського ліцею з початковою школою та гімназією Веснянської сільської ради, «Орлик» Первомайського ліцею «Престиж» Первомайської міської ради, «Чорноморська Січ» Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ст. Чорноморської сільської ради, «Незламні серця» Березанського ліцею Березанської селищної ради, «Гетьман» Колосівського ліцею Веселинівської селищної ради, «Соколята» Лисогірського ліцею Мигіївської сільської ради та «Укроп» Бузького ліцею Бузької сільської ради.

Наша свідома та завзята молодь змагалася в п’яти різних видах гри «Джура»: інтелектуальній вікторині «Відун», творчо-мистецькому  конкурсі  «Ватра», «Тактико-спеціальній підготовці», «Тактичній медицині», а також вперше в онлайн-форматі –  у  «Тереновій грі».

Найкращі знання з історії України, Збройних Сил України та основ військової справи продемонстрували учасники рою «Укроп» Бузького ліцею (виховник Топилін Вадим Миколайович), які і стали переможцями вікторини «Відун».

У ході творчого конкурсу «Ватра» юні джури висловлювали слова вдячності і захоплення до Героїв усіх часів, до наших Захисників і Захисниць, ділилися щирими емоціями. Найвищі бали у цьому конкурсі отримали, а відтак, і стали переможцями, представники рою «Чорноморська Січ» Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ст. (виховник Хомина Олена Василівна).

Лідером змагань з «Тактико-спеціальної підготовки»  і «Тактичної медицини» стали досвідчені джури рою «Степові соколи» Зеленоярського ліцею з початковою школою та гімназією (виховник Дудчик Наталія Миколаївна). Не в останню чергу цьому успіху посприяла систематична участь у змаганнях відкритої Першості МОЦНПВТК УМ з військово-прикладних видів, злагодженість і чіткість дій як команди, в цілому, так і кожного учасника, зокрема..

У новому цікавому виді змагань «Теренова гра» відзначилися учасники рою «Січ» Березнегуватського ліцею (виховник Горбунов Олександр Володимирович), які блискуче впоралися з усіма завданнями для операторів дрону.

У підсумку змагань у старшій віковій групі, в напруженій і чесній боротьбі, призові місця вибороли :

ІІІ місце – рій «Чорноморська Січ» Чорноморської ЗОШ І-ІІІ ст.  (виховник Хомина Олена Василівна);

ІІ місце – рій «Січ» Березнегуватського ліцею (виховник Горбунов Олександр Васильович);

І місце – рій «Степові соколи» Зеленоярського ліцею з початковою школою та гімназією (виховник Дудчик Наталія Миколаївна)

Вітаємо переможця та призерів змагань Гри «Джура» в старшій віковій групі!

Переможці обласних заходів – рій «Степові соколи» - представлятимуть Миколаївщину на Всеукраїнському етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Бажаємо успіху юним джурам!

Віримо в Збройні Сили України!

Наближаємо нашу Перемогу.

 

 

Всі новини →