Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведено обласний фінал змагань всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» зі спортивного орієнтування

03/06/2024

   У п'ятницю, 31 травня, завершився обласний етап загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування. Змагання, які об'єднали найкращих спортсменів шкіл Миколаївської області, пройшли у напруженій та захопливій атмосфері.

За першість змагалися команди, які стали переможцями на районному етапі змагань зі спортивного орієнтування з чотирьох громад області: Новобузької, Южноукраїнської, Ольшанської та Кривоозерської.

Підтримати юних спортсменів завітали начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його перший заступник Георгій Решетілов, народний депутат України Олександр Пасічний, начальник управління молоді та спорту ОВА Михайло Ніколаєв, начальник управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Ірина Бондаренко.

Підготовку дистанції та проведення спортивних змагань покладено на Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.  

За результатами змагань, перше місце виборов Южноукраїнський ліцей № 5, продемонструвавши високу майстерність та відмінну підготовку. Друге місце посів Тридубський ліцей Кривоозерської громади, який теж показав гідний результат та завзятість. Третє місце дісталося Шостаківському ліцею Ольшанської громади, що відзначився наполегливістю та командним духом. Четверте місце зайняв Новобузький ліцей, який, попри конкуренцію, гідно боровся за перемогу.

Переможці обласного етапу отримали можливість бути представленими на всеукраїнському п’ятому етапі «Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги».

Після закінчення змагань усіх учасників було нагороджено кубками, медалями та дипломами.

 

Всі новини →