Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Травневі зустрічі «Народного художнього колективу» ансамблю спортивно- бального танцю «Нюанс»

29/05/2024

   Добігає кінця навчальний рік. Вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю спортивно-бального танцю «Нюанс» (керівники Світлана, Дмитро та Віра Раскіни) обласного Будинку художньої творчості (директор Лариса Щукіна) запросили на зустріч своїх батьків, друзів, шанувальників бального танцю.

Цей вечір знаменує собою завершення танцювального сезону 2023-2024 років, який став 28-м творчим роком для колективу. Вихованці колективу поділилися з глядачем плодами наполегливої праці та щирої любові до танцю. Оплески та емоції глядачів є невичерпним джерелом натхнення, стимулом до самовдосконалення та постійного розвитку. Кожна танцювальна пара протягом року з великою відповідальністю та самокритичністю ставилася до підготовки.Танцюристи навчилися об'єктивно оцінювати свої здібності, визнавати недоліки та наполегливо працювати над їхнім усуненням. Значну увагу приділяли не лише технічному вдосконаленню, а й фізичній підготовці, естетичному вигляду та емоційній складовій танцю. Завдяки цьому танцювальні навички значно зросли, і в цьому глядачі переконалися самі!

Спорт та мистецтво – це наш шлях до самовдосконалення. Завдяки їм ми стаємо сильнішими, витривалішими, загартованішими, креативними, охайними та ввічливими.

Навчальний рік завершено, літо закликає до себе. Відпочинемо та з новими силами до нових Перемог!

 

Всі новини →