Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

У Миколаївському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді проведено І (заочний) тур щорічного обласного відкритого фестивалю технічної творчості «Від паперового ремесла до інноваційних моделей робототехніки».

29/05/2024

 У фестивалі взяли участь сім закладів позашкільної освіти Миколаївської області:  Первомайський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Станція юних техніків Южноукраїнської міської ради, Вознесенський міський центр дитячої та юнацької творчості, міська станція юних техніків м. Миколаєва, Будинок дитячої та юнацької творчості  Казанківської селищної ради, Палац творчості учнів м. Миколаєва, Миколаївський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

Повномасштабна жорстока війна, яка триває вже третій рік, докорінно змінила життя дітей, зранила дитячі душі і серця, вкрала щасливі миттєвості дитинства і юності, але вона не зруйнувала їхні мрії, не знищила жагу до пізнання нового, незвіданого, жагу до творчості.

Щира подяка учасникам фестивалю та їхнім наставникам за віру у свої можливості,за прагнення зробити світ кращим, за творчість. Шана і слава всім, хто мужньо бореться за нашу рідну землю, за наше життя, за наше майбутнє.

Переглянути відеопрезентацію проєктів, представлених на фестиваль, можна за посиланням:

https://www.facebook.com/mocnttym/videos/782733493949237?locale=uk_UA

Всі новини →