Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

«Країна творчості: ХХІІ Міжнародний медіафестиваль-конкурс «ПресВесна на Дніпрових схилах»»

20/05/2024

18 травня вихованці "Зразкового художнього колективу" гуртка "Школа журналістики" обласного Будинку художньої творчості (керівники Ірина Василенко, Дмитро Чуприна, Вікторія Панченко) взяли участь у церемонії нагородження переможців ХХІІ Міжнародного медіафестивалю-конкурсу «ПресВесна на Дніпрових схилах», яка відбулася у Київському Палаці дітей та юнацтва. Ініціаторами та організаторами фестивалю є Департамент освіти і науки КМДА та Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС» КПДЮ. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 578 учасників з 12 країн світу: України, Польщі, Нідерландів, Данії, Узбекистану, Словаччини, Канади, США, Марокко, Литви, Латвії, Бельгії, Чехії. Учасники надіслали понад 800 творчих робіт. Тема цьогорічного конкурсу — «Я так бачу світ».

Юнкори ОБХТ представили на розгляд журі друковане медіа "Країна Творчості" та отримали найвищу нагороду в номінації "Друковані видання".

Керівника колективу Ірину Василенко нагородили Почесною Грамотою секретаріату Національної спілки журналістів України за вагомий особистий внесок у розвиток дитячо-юнацької журналістики та формування майбутньої інтелектуальної еліти України.

У конкурсі вихованці гуртка беруть участь з 2013 року.

Всі новини →