Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Запрошуємо учнів до безкоштовних онлайн занять!

09/05/2024

Освітній Суп - це можливість для вашої дитини отримати якісне онлайн-навчання з математики та/або української мови за шкільною програмою, а також академічний тьюторинг. Програма організована за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Глобального партнерства заради освіти (GPE).

Наша громадська організація «Навчай для України» з 2016 року допомагає дітям реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання, особливо у час війни.

У рамках проєкту Освітній суп пройшли курс навчання понад 11000+ дітей різного віку.

Академічний тьюторинг - це підхід у навчанні, що передбачає прицільну роботу з дитиною у малих групах, спрямований на розвиток вміння вчитися та навичок самостійності та комунікації.

Кожного місяця ми розпочинаємо нові хвилі навчання. Ви отримаєте повідомлення електронною поштою про дату початку навчання Вашої дитини.

Тривалість навчання- 8 тижнів. Кожне заняття триває 45 хвилин і проводиться з 15:00 до 19:00 за київським часом. Розклад занять буде оголошено перед початком, відповідно до Ваших часових запитів у формі реєстрації.

Зареєструватись:  docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdylm-FTEr_o_xrHqAbq_V4MqAD7bT-WUN9mw0SmXd-bnvfUQ/viewform

Може брати участь:

навчається у 5-11 класі (без підготовки до НМТ);

- проживає в одній з областей: Дніпропетровська, Запорізька, Житомирська, Київська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська, Луганська, Донецька, Одеська області;

-має бажання "підтягнути" свої знання та отримати тьюторську підтримку;

- може приєднатися до занять через гаджет і має доступ до Інтернету;

- належить до соціально-вразливих категорій або знаходиться у складних життєвих обставинах.

 Для батьків дітей проводитимуться ознайомчі зустрічі та буде надано запис-пояснення,чому додаткові заняття важливі для дітей і як вони будуть організовані.

 

Всі новини →