Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Великодній тиждень ОБХТ

07/05/2024

Вихованці гуртка ДУМ «Умілі ручки» обласного Будинку художньої творчості, керівник Ірина Горбатюк, на базі обласної бібліотеки для юнацтва продовжили в’язати «бабусин квадрат» з об’ємною серединкою. Під час арттерапії «Free-time» виготовляли об’ємну іграшку «Лев».

На базі бібліотеки № 11 вихованці продовжили в’язати іграшку «Собачка». Для бажаючих був проведений майстер-клас з писанкарства. На базі бібліотеки № 2  вихованці також виготовляли писанки.

На заняттях гуртка розпису, ліплення, писанкарства «Барви» керівник Вероніка Коваль формувала ключові мистецькі предметні та міжпредметні компетентності у вихованців, ознайомила дітей з різновидами прикрашання великодніх яєць; розвивала емоційну сферу, збагачувала естетичний досвід, виховувала ціннісне ставлення до творів народних майстрів, розвивала творчі здібності, зорову пам’ять, естетичний смак, почуття прекрасного, уяву, мислення. Гуртківці здійснили віртуальну екскурсію до музею писанки в м. Коломия, а потім малювали на тему «Великдень». Вероніка Олексіївна також провела заняття на тему «Пропорції обличчя», молодші вихованці виконали малюнок на тему «Види розпису яєць». На індивідуальних заняттях вихованці розписували яйця різними візерунками.

Вихованці вокальної студії естрадного співу «Дивограй», керівник Людмила Шепелевич, протягом звітного тижня працювали над удосконаленням виконання пісень, повторювали скоромовки, розспівки, виконували вокальні вправи, працювали над образом пісні.

Вихованка колективу Степанова Єлизавета посіла ІІ місце за участь в обласному (заочному) конкурсі солістів-вокалістів «Миколаївські дзвіночки» в номінації «Естрадний вокал», І вікова категорія. Вітаємо переможницю!

Лариса Ігнатьєва, керівник гуртка ДУМ «Колаж», протягом тижня проводила онлайн-заняття, індивідуально-групові заняття з тимчасово переміщеними вихованцями, а також заняття на базі приватного закладу дошкільної освіти «Гіпаніс» та на базі дитячої юнацької бібліотеки. Діти виготовили аплікації  «Пасхальне каченя», «Півник», пасхальні подарункові композиції, зроблені у змішаній техніці.

 

 

 

 

 

 

Всі новини →