Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

«Вербна неділя»

30/04/2024

 Вихованці гуртка розпису, ліплення, писанкарства «Барви» обласного Будинку художньої творчості, керівник Вероніка Коваль, на заняттях розширили знання про види декоративно-ужиткового мистецтва, удосконалили вміння та навички виконання петриківського розпису. Діти створили нескладну композицію на скляній поверхні. На індивідуальних заняттях вихованці розписали підставки та скляні поверхні предметів. Відправили малюнки трьох вихованців для участі у проєкті «Обличчя української мрії», який має на меті привернути увагу світу до долі українських дітей і підтримати їхні мрії та надії на світле майбутнє!

Вихованці підготовчої і старшої груп хореографічного колективу «Зорянка», керівник Тетяна Даниленко, взяли участь у благодійній ярмарці, яку організували працівники Центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка. На святковому концерті були представлені танцювальні номери «Плескач», «Chilly cha cha», «Черемшина» та «Бомба-Латина». Колектив активно висвітлював свою роботу на Фейсбук-сторінці. На заняттях вихованці вивчали композицію «Діти Грузії» та займалися розвитком навичок у народному та класичному танцях.

На базі обласної бібліотеки для юнацтва вихованці гуртка ДУМ «Умілі ручки», керівник Ірина Горбатюк, розпочали в’язати «бабусин квадрат» з об’ємною серединкою. Під час арттерапії «Free-time» виготовляли кошик до Великодня.

Під час онлайн-занять діти розпочали роботу над лялькою-мотанкою – вишивали рукава сорочки для ляльки.

На базі бібліотеки № 11 вихованці продовжили в’язати іграшку «Собачка». На базі бібліотеки № 2 та на онлайн-заняттях з учнями виготовляли виріб до Великодня «Курчатко».

Лариса Ігнатьєва, керівник гуртка ДУМ «Колаж», протягом тижня проводила онлайн-заняття, індивідуально-групові заняття з тимчасово переміщеними вихованцями, а також заняття на базі приватного закладу дошкільної освіти «Гіпаніс» та контрольне – на базі дитячої юнацької бібліотеки. Провела заняття з виготовлення великодніх прикрас для пасхальних композицій змішаною технікою. Вихованці виготовили аплікації «Веселе каченя», «Курча». Розпочали виготовлення пасхальних сувенірів для воїнів ЗСУ.

Вихованці гуртка аплікації соломкою та соломоплетіння «Сонячне сяйво», керівник Наталія Губська, на заняттях закріпити знання з вивчених тем, в ігровій формі ознайомилися з традиціями українського народу в період від Вербної неділі до Пасхи. Наталія Губська прищеплювала любов до народного мистецтва і культурної спадщини, розширювала і збагачувала знання дітей про можливості роботи з різними декоративними матеріалами, фарбами та поєднання матеріалів між собою в роботах, навчила дітей оформлювати та презентувати свої роботи, розвивала в них фантазію, креативність та вміння слухати інших. Діти намалювали листівку до свята Великодня та зробили з пластиліну гілочки верби з котиками. «Юні майстрині» гуртка малювали на тему «Вербна неділя» та робили солодкі вербові гілочки з їстівної соломки та маршмелоу.

 

Всі новини →