Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

«Безпека в житті – життя в безпеці».

29/04/2024

 В Комунальному закладі «Миколаївська спеціальна школа №6» Миколаївської обласної ради днями відбулася навчальна евакуація під керівництвом інженера з охорони праці Федоровської Л.  під лозунгом «Безпека в житті – життя в безпеці». Педагоги закладу провели години спілкування на тему "Безпека людини під час воєнного стану".

Під час навчальної евакуації учні  закріпили свої знання, як діяти при надзвичайних ситуаціях воєнного характеру, та переглянули відеофільми "Правила поведінки під час повітряної тривоги" і "Правила поводження в укритті".

 Серед запрошених гостей були головний спеціаліст сектору з питань НС та ЦЗН в Корабельному районі Ніколочук Н. Г. та головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям МРУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області Круліковський І. О., який розповів про види вогнегасників, ознайомив учнів із правилами використання вуглекислого вогнегасника,змістовно поспілкувався з учнями та батьками, а також представники Відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції в Миколаївській області (капітан поліції Рябокінь Ю. Г. та капітан поліції Павлова А. А.), які провели для учнівського та педагогічного колективу бесіду на тему "Ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами".

Усі небезпеки можуть виникати раптово, тому подібні навчання є надзвичайно важливими, адже вони нагадують про заборону торкатися незнайомих предметів,  допомагають налагодити взаємодію між дорослими та дітьми під час евакуації, коли лунає сигнал повітряної тривоги, що допоможе зберегти життя та здоров'я.

 

Всі новини →