Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Учні та педагоги Очаківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів Миколаївської обласної ради приєднались до екологічного челенджу «Нехай земля квітує всюди – природу збережімо люди!»

22/04/2024

 На сучасному етапі розвитку людина втручається і змінює склад усіх оболонок Землі. Навіть найменше втручання людини позначається на довкіллі. 22 квітня в різних куточках землі небайдужі до екологічних проблем проводять корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти та відповідальності.  

   З метою поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрою територій, екологічного виховання учнівської молоді; сприяти усвідомленню учнівською молоддю своєї соціальної відповідальності за стан довкілля, прагненню конкретними практичними діями призупинити забруднення довкілля, атмосферного повітря, водних ресурсів; небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення довкілля; педагогічний колектив разом з вихованцями нашого закладу взяли активну участь в екологічному челенджі  « Нехай земля квітує всюди – природу збережімо люди!»

   Всі учасники відчували моральне піднесення, адже кожен зробив свій маленький внесок у збереження нашого спільного дому – планети Земля.

  Пам’ятаймо, не Земля належить нам, а ми належимо Землі. І завтрашній день буде таким, яким ми його зробимо сьогодні. Тому завдання кожної людини — берегти нашу планету, а особливо ту територію, де живемо сьогодні, де будуть жити наші нащадки.

Всі новини →