Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Юні дослідники Миколаївщини представили свої напрацювання

18/04/2024

У квітні 2024 року підведено підсумки обласного конкурсу «Юний дослідник». Цей захід вже став традиційним в роботі Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, щороку на нього з нетерпінням чекають допитливі дітки 9-11 років, адже саме на них розрахований конкурс.

Конкурс проводиться у таких номінаціях: «Я і природа», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Охорона здоров’я» та «Народознавство, краєзнавство». У відбірковому етапі на розгляд журі було подано 18 робіт здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Баштанської, Миколаївської, Новобузької, Снігурівської міських рад, Веселинівської, Кривоозерської селищних рад, Коблівської сільської ради, Первомайської станції юних натуралістів, Міської станції юних натуралістів міста Миколаєва, Обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Об’єктами досліджень цього року стали, наприклад, жук-олень та равлики, гарбузи та туя, шоколад та мед.

Для участі у фіналі було відібрано 10 робіт. Учасники мали надіслати відеозахист своїх проєктів, вмістивши у декілька хвилин найцікавіші моменти проведених досліджень. За рішенням журі найкращі роботи направлені для участі у всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

Хочемо висловити велику подяку педагогам, які у цих складних обставинах знаходять час та сили, щоб підтримувати та розвивати дитячий інтерес до пізнання навколишнього світу та до науки в цілому. Бажаємо вам та вашим вихованцям успіхів та наснаги!

Всі новини →