Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Інформація про проведення в Миколаївській області обласного етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему: «Квітка буття»

09/04/2024

Метою поповнення знань дітей про рослинний світ, формування основ екологічної культури та мислення, розвитку спостережливості, образної пам’яті, уваги, кмітливості, виховання любові до природи та бережливого ставлення до навколишнього середовища у 2024 році було проведено обласний етап Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему: «Квітка буття» у якому взяли участь 80 здобувачів освіти  Первомайської, Баштанської, Миколаївської, Снігурівської міських рад, Веснянської, Коблівської, Нечаянської, Мостівської, Вільнозапорізької, Шевченківської, Синюхо-Брідської  сільських рад, Казанківської, Кривоозерської, Веселинівської,  селищних рад та ОЕНЦУМ. Роботи були подані у трьох номінаціях: «Природні об’єкти «Квітка буття» очима дітей» - ручні вироби: прикраси або аксесуари (кулон / сережки / браслет / намисто); . «Екологічна сумка з мотивами природних об’єктів – Квітки буття» - ручні вироби з тканини (з аплікаціями, вишивкою, малюванням тощо); «Один день з життя природи» - відео-блог,   вікова категорія: учні 4 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти.

Всі роботи, виконані дітьми з любов'ю та старанністю. Прикраси у вигляді квітки, екологічні полотняні сумки з рослинними візерунками чи коротка відео розповідь про улюблену рослину.

Нище наведено декілька посилань на деякі кращі роботи у номінації «Один день з життя природи»:

Плукчі В’ячеслав учень 4 класу Тузлівського ліцею Коблівської ОТГ

https://drive.google.com/file/d/1lHGjcKCH_hT_vk60VPaleIpnjQVDF1ZK/view?usp=drive_web

Василишин Кирило, учень 3 класу Нечаянського ліцею Нечаянської сільської ради

https://drive.google.com/file/d/1N9SZh2GM9bty6A5g3LvmFTKchs-gWcUM/view?usp=drivesdk

Кращі роботи, переможців обласного етапу направлені до участі у Всеукраїнському етапі конкурсу.

 

Всі новини →