Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Ось і завершився період атестації педагогічних працівників 2023-2024 н.р. Можна сміливо підводити підсумки.

29/03/2024

 На розгляд атестаційної комісії комунального закладу «Миколаївська спеціальна школа №6», яке відбулося 26 березня було подано атестаційні матеріали 6 педагогічних працівників. В творчій, дружній атмосфері педагогічні працівники ділилися своїми здобутками та напрацюваннями.

В процесі співбесіди, члени комісії особливу увагу приділяли особистісному зростанню кожного педагога, опануванню ефективних технологій в умовах організації освітнього процесу за різними формами навчання, реалізації державних освітніх стандартів та формуванню в учнів ключових і предметних компетентностей.

За результатами засідання атестаційної комісії наші педагогічні працівники успішно пройшли атестацію.

Як підсумок, на підставі рішень атестаційних комісій І рівня, маємо такі результати: двом педагогічним працівникам присвоєно другу кваліфікаційну категорію; три педагоги – підтвердили вищу кваліфікаційну категорію, один – першу. Два вчителі отримали звання «старший учитель» та один – звання «старший вихователь».

В умовах воєнного стану навчальний рік був непростим, але кожен педагог доклав максимум зусиль, щоб наші діти навчалися та здобували якісну освіту!

Дякуємо всім і кожному за Ваш професіоналізм, за Вашу стійкість і незламність, за любов до дітей та віру в їх успіхи.

Всі новини →