Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Шкільні канікули тривають, а позашкілля працює!!!

28/03/2024

Адміністрація обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради тримає зв’язок із закладами позашкільної освіти Миколаївської області у канікулярний час і повідомляє, що Доманівський Будинок дитячої творчості Доманівської селищної ради запросили на гостини учнів та педагогів Маринівської початкової школи Доманівської селищної ради. На дітей чекали майстер-класи з гончарства, хореографії, гри на музичних інструментах, фітнесу тощо.

Учні весело стрибали, бігали та  змагалися. А потім кружляли у вихорі танців. Діти із задоволенням виготовляли із глини фігурки тварин та інші іграшки. Натхненно грали на музичних інструментах. Ділилися своїми враженнями від побаченого.

А на завершення вихованці Доманівського Будинку дитячої творчості Доманівської селищної ради показали святковий концерт.

Візит Маринівських дітей проходив у дружній атмосфері. Майстер-класи не тільки пізнавальна, а й захоплююча форма відпочинку: поєднання цікавої інформації і практичних занять, що не дає  дітям причин нудьгувати.

Всі новини →