Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

«Журналістські посиденьки»

28/03/2024

27.03 у медіацентрі «МедіаЗМІна» відбувся захід «Журналістські посиденьки». Це була зустріч у розважальному форматі, де учасники мали змогу взяти участь в іграх, повʼязаних із журналістикою.

Під час посиденьок гості грали в «Хто я?» – кожен з учасників мав героя, але не знав хто він, ставлячи запитання до інших гравців, на які можна дати відповідь «так» , «ні», мав вгадати ким він є. Виграв той, хто вгадав себе раніше за всіх. Також учасники грали у гру, яка вже встигла підкорити серця дітей – «Журналістська мафія». Суть гри полягає у тому, що у кожного гравця є герой, але декілька з них є негативними (мафією). Задача поганих – не видати себе, а задача хороших – знайти поганих, ставлячи запитання.

Захід минув у теплій і дружній атмосфері та був останнім із серії заходів проєкту, створеного у межах програми UPSHIFT, яку в Миколаївській області реалізує ГО «Потрібні тут» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії. Проте  медіацентр «МедіаЗМІна» продовжує свою роботу та запрошує до роботи усіх охочих! 

Всі новини →