Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Всеукраїнський круглий стіл «Концепція позашкільної освіти в умовах воєнного стану»

27/03/2024

27 березня 2024 року Щукіна Лариса Вікторівна директор обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради, Заслужений працівник освіти України, кавалер ордену княгині Ольги ІІІ ступеня взяла участь у засіданні Всеукраїнського круглого столу «Концепція позашкільної освіти в умовах воєнного стану», який відбувся у м. Києві в Українському державному університеті імені Михайла Драгоманова за участю іноземних учасників.

 Основною метою круглого столу було обговорено сучасний стан позашкільної освіти в Україні, Концепції позашкільної освіти в умовах воєнного стану та подання пропозицій щодо її затвердження та реалізації. У рамках круглого столу відбулося обговорення питань:

І. Про Концепцію позашкільної освіти в умовах воєнного стану.

ІІ. Про систему позашкільної освіти, діяльність закладів позашкільної освіти в умовах воєнного стану.

ІІІ. Про підготовку педагогічних працівників для системи позашкільної освіти в умовах воєнного стану.

У заході взяли участь народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Сил безпеки і оборони України, Дипломатичні представництва іноземних держав, керівники органів управління освітою, члени Міжнародної асоціації позашкільної освіти, закладів позашкільної та вищої освіти, громадськість.

 

Всі новини →