Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Миколаївські спортсмени-туристи – срібні призери Кубку ТРК «Штурм»

27/03/2024

З 22 по 24 березня 2024 року збірна команда Миколаївської області (вихованці Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді і Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості) взяла участь у XIII відкритому Кубку ТРК «Штурм» спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29 м. Хмельницького – Чемпіонаті Хмельницької області зі спортивного туризму в закритих приміщеннях пам'яті Ю. Юхимчука.

12 команд, майже 70 юних спортсменів з Хмельницької, Миколаївської і Вінницької областей змагались на двох дистанціях: «Смуга перешкод - зв’язки»  та «Командна смуга перешкод». Організатори запропонували цікаві, оригінальні та доволі складні умови. У ході змагань зв’язок учасники долали різноманітні перешкоди з елементами рятувальних робіт. На командній дистанції учасники повинні були долати перешкоди, транспортуючи вантаж вагою 9 кг та працюючи в умовах обмеженого простору на спеціальних платформах.

На обох дистанціях юні спортсмени-туристи Миколаївщини були на п’єдесталі пошани. У групі «змішані зв’язки» Бабенко Єлизавета та Яценко Денис (тренер Носков І.П.) показали найкращий результат. Серед  «чоловічих» зв’язок друге місце вибороли Зубець Костянтин (тренер Колеснікова М.О.) та дебютант збірної Дзвоник Артем (тренер Носков І.П.). Саме цей результат дозволив нашій команді у заліку цієї дистанції стати переможцями.

Долаючи командну смугу перешкод, представники Миколаївщини лише трьома хвилинами поступились команді Хмельницького ОЦКТЕВУМ і посіли високе друге місце. Далися взнаки відсутність систематичного змагального досвіду окремих учасників та неспокійна ніч, сповнена сирен повітряної тривоги.

За підсумками двох днів змагань миколаївська команда виборола срібний Кубок, набравши однакову суму очок з переможцями.

Вітаємо тренерів, які працювали з учасниками (Гладку О.В., Носкова І.П., Трощенка В.О., Колеснікову М.О.), та бажаємо успішних майбутніх стартів!

Дякуємо організаторам за цікавий захід та начальників дистанцій за нестандартні підходи і цікавинки, а суддів – за неупереджене суддівство!

Вдячні воїнам Сил оборони і безпеки України за надійний захист та можливість змагатись! 

Всі новини →