Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Про підсумки Всеукраїнської патріотичної акції «Марш Єдності»

15/03/2024

  Адміністрація обласного Будинку художньої творчості повідомляє, що у січні 2024 року, Комунальним закладом позашкільної освіти «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості», за підтримки Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України, до Дня Соборності України у дистанційному режимі відбулася Всеукраїнська патріотична акція дитячо-юнацьких духових оркестрів «Марш Єдності». 

Головна мета акції – виховання патріотичних почуттів та поваги у дітей та молоді до державних символів та атрибутики країни через зростання суспільного інтересу до духової оркестрової музики.

Понад двадцять колективів з 12 областей України, а саме: Київської, Волинської, Рівненської, Хмельницької, Кіровоградської, Тернопільської, Харківської, Дніпропетровської, Миколаївської, Вінницької, Івано-Франківської та Житомирської взяли участь у «Марші Єдності».

До акції приєдналися духові оркестри Миколаївщини:

-      «Народний художній колектив» оркестр духових інструментів Палацу творчості учнів міста Миколаєва, керівник Камінецький Федір Михайлович;

-  «Зразковий художній колектив» духовий оркестр дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району міста Миколаєва, керівник Шефер Олександр Вікторович.

Електронні подяки розміщені за посиланням https://drive.google.com/drive/u/1/folders/14Yjw2mbZGkkjGAz7BB_7Y2pglZsQnST 

На інтерактивній карті – https://lyssi.net/interactive/marsh2024/ можна познайомитися із дитячо-юнацькими оркестрами, натискаючи на мітки.

Щиро дякуємо усім учасникам за активність та творчість! Бажаємо творчим колективам натхнення та подальших успіхів! В Єдності – наша сила!

Нехай творчість талановитих, закоханих у свою справу юних музикантів, об’єднає усіх освітян! Бо у єдності - наша сила!!!

Всі новини →