Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Про відзначення 210-річчя з Дня народження Т.Шевченка

11/03/2024

   Тарас Шевченко став одним з головних символів не тільки української літератури, а й української національної ідеї, а його творчість здобула любов і повагу багатьох поколінь. У поточному році  виповнюється 210 років з дня народження  відчайдушного волелюба та геніального письменника.

Адміністрація обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради організувала участь педагогів та вихованців закладів позашкільної освіти Миколаївщини щодо вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка – класика української літератури,  яке традиційно відзначається щороку 9 та 10 березня, відповідно до дня народження і смерті.

ОБХТ запропонував закладам позашкільної освіти Миколаївської області висловити любов та пошану до творчої спадщини поета  цікавими заходами: флешмобами «Шевченківські читання», круглими столами (диспутами, вебінарами), заняттями-презентаціями, годинами спілкування, написанням есе (творів-роздумів, творів-мініатюр), онлайн-квестами, вікторинами, літературними батлами, конкурсами словесних малюнків за мотивами поезій Тараса Шевченка, створенням постерів та піктограм, віртуальними екскурсіями, подорожами тощо.

З інформацією та світлинами про проведення заходів можна ознайомитися на офіційній сторінці Фейсбук «Позашкілля Миколаївщини»:  https://www.facebook.com/groups/1287087155051388/

 

Всі новини →