Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Адвент-календар онлайн як засіб організації освітнього процесу

06/03/2024

 Педагоги ОБХТ 05.03.2024 навчалися на вебінарі за темою: «Адвент-календар онлайн як засіб організації освітнього процесу», який транслювався на платформі українського освітнього проєкту «На Урок».

Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=7BCHBdlQOiI, обласний Будинок художньої творчості рекомендує переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, керівникам гуртків, працівникам позашкілля, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Єрьоменко Олена вчитель початкових класів, сертифікований вчитель, учитель-методист, заступник директора Комунального закладу «Ліцей імені Тараса Шевченка Кропивницької міської ради», автор статей.

Адвент-календар в освіті сприяє створенню захопливого та позитивного навчального досвіду, стимулює учнів до активного навчання та співпраці. Цей підхід може бути використаний для розвитку різних навичок: творчість, співпрацю, критичне мислення тощо. На вебінарі обговорили про створення онлайн-календарів, а також розглянули приклади та ресурси для їх створення.

Зміст

-      Планування освітнього процесу.

-      Ресурси для створення онлайн-календарів.

-      Приклад створення онлайн-календаря на платформі tuerchen.com calendar.

Методисти та керівники гуртків ОБХТ розглянули ресурси для створення онлайн-календарів, отримали алгоритми створення адвент-календаря на онлайн-сервісі tuerchen.com, а також ознайомилися із можливостями його використання.

 

Всі новини →