Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

В рамках відкритої Першості МОЦНПВТК УМ відбулись онлайн-змагання операторів дронів

23/02/2024

 Уподовж лютого 2024 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання,  туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) проводився черговий тур відкритої Першості МОЦНПВТК УМ з військово-прикладних видів змагань на дистанції «Змагання операторів БПЛА».

Туру передувала ґрунтовна підготовка як педагогів (в рамках навчального семінару), так і учасників (у ході вишколу «Україна починається з тебе»).

Змагання проходили у два етапи. Перший (кваліфікаційний) – безпосередньо відбувався у закладі освіти серед учасників команди. За його підсумками, два кращі результати пілотів команди виходили до другого (фінального) етапу.  Завдання усіх учасників було ідентичним: на симуляторі польоту дрону DJI Flight, встановленому на ПК, за найменший час пролетіти між 11 арками.

За підсумками кваліфікаційного етапу у фіналі  змагань виступили представники Березнегуватської, Бузької, Галицинівської, Веснянської, Черноморської, Очаківської, Ольшанської, Новобузької територіальних громад та міста Миколаєва (всього 11 команд, 22 учасника). Суддівською колегією аналізувались відеозаписи виступів фіналістів і, за найменшою сумою часу представників команд, визначались переможці.

У підсумку, найкращі результати  роботи  на симуляторі польоту DJI Flight  продемонстрували: І місце – команда  Ольшанського  ліцею  Ольшанської  селищної ради (учасники - Бурков Артур, Малий Костянтин, керівник: Пшенічніков Олександр Вікторович), ІІ місце розділили команда «Компас» МОЦНПВТК УМ (учасники - Іванов Богдан, Натальський Артур, керівник: Мінаков Володимир Андрійович) та команда «Січ» Березнегуватського ліцею Березнегуватської селищної ради (учасники - Пастернак Сергій, Антоненко Кирил, керівник: Горбунов Олександр Володимирович).

Вітаємо переможців та їх керівників. Бажаємо не зупинятися на досягнутому рівні і продовжувати вдосконалювати свої навички управління безпілотним апаратом.

Віримо в Перемогу!

Дякуємо Збройним Силам України!

Всі новини →