Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Професійна компетентність як базова характеристика діяльності педагога

23/02/2024

 Педагоги ОБХТ 22.02.2024 навчалися на вебінарі за темою: «Професійна компетентність як базова характеристика діяльності педагога», який транслювався на платформі українського освітнього проєкту «На Урок».

Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=UAK68_1s-gw, обласний Будинок художньої творчості рекомендує переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, керівникам гуртків, працівникам позашкілля, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Талан Лілія вчитель початкових класів Початкової школи №3 Хмельницької міської ради. Учитель-методист. 4 роки пілотувала проєкт НУШ. Спікер освітніх конференцій та автор вебінарів.

На вебінарі розглянули наукові підходи до формування професійної компетентності педагога, здійснили теоретичний аналіз поняття «компетенція», «компетентність»; визначили взаємозв’язок між цими поняттями; розглянули особливості формування професійної компетентності вчителів.

Зміст

-      Поняття «професійна компетентність». Його суть та особливості.

-      Критерії професійної компетентності.

Методисти та керівники гуртків ОБХТ розглянули поняття «професійна компетентність», його суть та особливості, ознайомилися із критеріями професійної компетентності.

 

 

 

Всі новини →