Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Проведення «Творчої толоки» для викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області

08/02/2024

   06 лютого 2024 року на базі Закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Новоодеський професійний коледж» проведено «Творчу толоку» для викладачів та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області та запроваджено проєкт «Вінтажна кухня Миколаївщини» метою якої є відродження аутентичної кухні Миколаївщини та області.

На Миколаївщині дуже багата нематеріальна культурна спадщина України. Кулінарні рецепти Миколаївщини пройшли складний шлях удосконалення від простих страв до найскладніших рецептурних композицій.

 В селах південної області готують надзвичайно смачні та оригінальні             страви – «Тюльку насторчак» та видатний «Червонянський або Матвіївський борщ з бичками» Ці страви є нематеріальною спадщиною Миколаївщини.

Всі новини →