Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Практикум для вчителів: як створити комікс за допомогою штучного інтелекту

07/02/2024

Педагоги ОБХТ 06.02.2024 навчалися на вебінарі за темою: «Практикум для вчителів: як створити комікс за допомогою штучного інтелекту», який транслювався на платформі українського освітнього проєкту «На Урок».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=J0NaQXqvQWU, обласний Будинок художньої творчості рекомендує переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, керівникам гуртків, батькам учнів, працівникам позашкілля, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Цукор Любов головна редакторка Освітнього проєкту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів.

Цього разу ми обговорили про можливості штучного інтелекту для створення коміксів, які активно використовуються саме з дидактичною метою, а не тільки з розважальною. Під час вебінару ми розглянули можливості різноманітних інструментів для створення коміксів, а також по практикували у створенні матеріалів.

Зміст

-      Дидактична та розважальна мета коміксів: як та навіщо.

-      Огляд інструментів на базі ШІ для створення коміксів.

-      Практична частина.

Методисти та керівники гуртків ОБХТ розглянули особливості роботи з інструментами на базі штучного інтелекту з метою створення дидактичних коміксів та інших навчальних матеріалів з метою урізноманітнення навчального процесу.

 

Всі новини →