Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Завершились обласні змагання з туристських спортивних походів

06/02/2024

У Миколаївському обласному Центрі національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) завершилось підведення підсумків І (обласного) етапу змагань з туристських спортивних походів серед  учнівської та студентської молоді  за 2022-2023 навчальний рік (далі – змагання).

Об’єктивні обмеження воєнного часу накладають значний відбиток на кількісні і якісні показники проведення туристських походів. Заборона на відвідування відкритих територій і лісових насаджень, пересування водними об’єктами Миколаївської області унеможливлює проведення туристських подорожей нашим краєм. Відтак, миколаївські туристи прокладають маршрути іншими регіонами України.  

У 2023 році Маршрутно-кваліфікаційною комісією МОЦНПВТК УМ зареєстровано і надано позитивне рішення на проведення 4 походів з пішохідного туризму. Три туристські групи подали звіти про проведені походи до участі в обласному етапі змагань. За результатами розгляду наданих матеріалів,  підсумками роботи суддівської колегії:

серед пішохідних походів 3 ступеню складності: І місце - туристська група МОЦНПВТК УМ (керівник: Колеснікова Марія Олександрівна); ІІ місце - туристська група Новобузького центру позашкільної освіти "Твій простір" (керівник: Ловчієв Євген Сергійович);

серед пішохідних походів І категорії складності: І місце - туристська група МОЦНПВТК УМ і  Центру позашкільної роботи Галицинівської сільської ради (керівник: Безпалий Микола Андрійович).

Звіти-переможці представлятимуть Миколаївську область на Всеукраїнському етапі змагань з туристських спортивних походів серед  учнівської та студентської молоді у наступному році.

Вітаємо переможців і призерів!

Бажаємо цікавих маршрутів і захоплюючих подорожей під мирним українським небом!

 

 

 

Всі новини →