Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Інтерактивні методи навчання: переваги та практичне використання в освітньому процесі

02/02/2024

Педагоги ОБХТ 01.02.2024 навчалися на вебінарі за темою: «Інтерактивні методи навчання: переваги та практичне використання в освітньому процесі», який транслювався на платформі українського освітнього проєкту «На Урок».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=iKEWZxGBKHQ, обласний Будинок художньої творчості рекомендує переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, керівникам гуртків, працівникам позашкілля, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Талан Лілія вчитель початкових класів Початкової школи №3 Хмельницької міської ради. Учитель-методист. 4 роки пілотувала проєкт НУШ. Спікер освітніх конференцій та автор вебінарів.

Інтерактивні методи навчання стали невід'ємною частиною сучасної освіти. Вони дозволяють не просто поглибити знання, а й розвивати такі важливі навички, як критичне мислення, комунікація та співпраця. Окрім цього, інтерактивні методи допомагають активно залучити учнів до освітнього процесу, а також зробити його більш ефективним.

Зміст

-      Що таке інтерактивні методи навчання.

-      Переваги інтерактивних методів.

-      Практичне використання в освітньому процесі.

Методисти та керівники гуртків ОБХТ розглянули інтерактивні методи навчання; ознайомилися з видами вправ, що містять інтеракцію; отримали знання, які стануть в пригоді під час організації освітнього процесу.

 

Всі новини →