Головна » Новини
Українська | Русский | English
Головна Оголошення Новини Нормативно-правова база АКТУАЛЬНО Доступ до публічної інформації Звернення громадян

Новини

Вік живи — вік учись: історія «вічного студента» з Миколаївщини, який потрапив у Книгу рекордів України

26/01/2024

   Національний рекорд в номінації «Наймолодший українець, який отримав найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні» поставив випускник ОБХТ 24-річний Євгеній Нотевський, який є Президентом громадської організації «Миколаївська обласна організації лідерів молодіжного самоврядування «Молодь – майбутнє нації» – яка діє на базі обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради з 2018 року, керівник гуртка «Лідерство – запорука успіху» ОБХТ, а також виконавчим директором організації роботодавців «Об`єднання роботодавців та підприємців Первомайська», депутат Первомайської міської ради.

Серед чоловіків до 25 років він зміг стати дипломованим спеціалістом аж 5-ти навчальних закладів.

Національний Реєстр Рекордів України зафіксував встановлений рекорд 4-и із 5-ти отриманих дипломів про вищу освіту – із відзнакою.

Цим Євгеній встановив рекорд України.  Окрім цього, за п'ять років Євгеній закінчив понад 300 додаткових курсів, опублікував понад  40 наукових праць. Євгеній  у 2015, 2016 роках став переможцем конкурсу «Лідер року», і став справжнім лідером молодіжного самоврядування.

На здобуття п'яти вищих освіт Євгеній Нотевський витратив 6 років. Чотири з п’яти дипломів — з відзнакою.

Євгеній має повну вищу освіту:

-     з вересня 2016 по червень 2020  - ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», факультет економіки та управління     Диплом бакалавра (з відзнакою), спеціальність: «Економіка», спеціалізація: «Економіка підприємства»;

-     з вересня 2017 по серпень 2020 - ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», кафедра військової підготовки            Молодший лейтенант запасу, спеціальність: «Організація продовольчого забезпечення військ (сил), експлуатація та ремонт технічних засобів продовольчої служби»;

-     з вересня 2017 по червень 2021 - ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», юридичний інститут, диплом бакалавра, спеціальність: «Право», спеціалізація: «Правознавство»;

-     з вересня 2020 по січень 2022  - ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», факультет економіки та управління,    диплом магістра (з відзнакою), спеціальність: «Менеджмент», освітня програма: «Менеджмент проєктів і консалтинг»;

-     з жовтня 2022 по червень 2024 - ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», факультет економіки та управління.    Проходить навчання в аспірантурі спеціальність: «Менеджмент».

Окрім іншого, Євген захоплюється спортом, зараз - кандидат у майстри спорту зі станової тяги та підйому штанги на біцепс.

Євгеній активний, ініціативний та амбіціозний, він вміє мотивувати та запалювати не лише дітей, молодь, а й дорослих. Хлопець дипломатично вирішує проблеми, що виникають на його шляху. Всіх акції, що реалізуються за його участю, мають дуже високий соціальний ефект.

Обласний Будинок художньої творчості пишається вихованцями, які сьогодні навчають молодь задля сприяння створенню умов прозорості, чесності та відкритості навчального процесу та забезпечення захисту прав та інтересів вихованців та їхню участь в управлінні закладів освіти області.  

 

Всі новини →